Huisliften

 

Huisliften

De huisliften van Strobbe Mobility Solutions overbruggen gemakkelijk hoogtes tot 14 m. Ze voldoen altijd aan de Europese machinerichtlijn en aan de CE-norm EN81-41. De liftkoker kan bestaan uit een gemetselde schacht of uit een structuur die wij vakkundig voor u plaatsen.

Meer Leveranciers in Huisliften

Comfortlift huisliften

Al onze huisliften zijn op maat van uw huis. Onze expert maakt een offerte op maat van uw huis en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt. Steeds op maat van uw huis en interieur Betaalbaar in onderhoud Geen zware verbouwingen nodig Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen) Liftput niet altijd vereist

Huislift A-4000

Ons alternatief op de traplift Deze betaalbare compacte huislift (circa 1m2 vloeroppervlakte) kan in iedere woning en in elk trappenhuis geplaatst worden. U kunt langer in uw huis blijven wonen, uw wooncomfort neemt toe, en de kans op valpartijen neemt af. Deze kleinste lift van Nederland is uiterst zuinig (in stand-by energielabel A), heeft een levensduur van circa 30 jaar, en is geschikt tot vier verdiepingen/13 meter hoogteverschil. De woonhuislift kan de eyecatcher in uw woning worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de lift onopvallend weg te werken achter een ‘normale’ deur. Wilt u liever een grotere woonhuislift? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Huisliften van ZZED: toptechniek gecombineerd met esthetiek

Dé troef van ZZED Lift Solutions? Maatwerk. Wij zetten altijd en overal een lift die is aangepast aan uw woonsituatie en behoeften. Is de trap nemen geen evidentie voor u? Of bent u een rolstoelgebruiker en wilt u uw mobiliteit in huis verhogen? Bent u op zoek naar een elegante personenlift waarmee u zich gemakkelijk van de ene verdieping van uw woning naar de andere verplaatst? Kies dan voor de kwalitatief hoogstaande huisliften van ZZED Lift Solutions en overbrug moeiteloos hoogteverschillen tot zestien meter.

Een huislift is Luxe voor nu en, geruststelling voor later

Hebt u een eigen huis, dan maakt thyssenkrupp Home Solutions de droom om er een eigen lift te hebben mogelijk, want in elk huis past een lift. Goed 1m2 beschikbare ruimte is al voldoende voor de HE1 Meerdere verdiepingen worden feilloos overbrugd, tot 18 meter. Het te tillen gewicht is nooit een probleem: de HE2 kan tot 400 kg aan. Toch liever uw lift buiten? Een buitenlift behoort zeker tot de mogelijkheden. En natuurlijk moet uw huislift niet alleen praktisch zijn. thyssenkrupp Home Solutions stelt u voor: Zweeds vernuft (HE1 en HE2) en Italiaans design (HE3.0 en HE3.1)

U zoekt een huislift voor nu én later?

Ons gamma huisliften biedt alle mogelijke types, maten en uitvoeringen: zowel met draaideuren als schuifdeuren, met 1, 2 of 3 toegangen, met elektrische (Gearless) of hydraulische aandrijving… Welk type huislift u ook kiest, uw comfort als gebruiker staat altijd centraal! Een huislift voor iedereen!

De DomusLift is dé enige en echte huislift! Eenvoudig in gebruik en uiterst veilig. Hij is ideaal voor oudere mensen en mensen met een beperking. Het merendeel van onze huisliften is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook blinden en slechtzienden kunnen probleemloos overweg met onze huislift dankzij de braille bedieningsknoppen, een perfect gelijkvloerse instap en auditieve signalisatie.

Dankzij de DomusLift kan u levenslang thuis wonen!

Huisliften zonder schacht of put

Betaalbare huisliften voor particulieren, veilig, betrouwbaar en stil. Bekijk deze unieke oplossing in onze showroom! Een lift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. De vrijstaande geleiderails zorgen ervoor dat de lift kan worden geplaatst zonder draagmuren. De lift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek en soms in een kast of trapgat. U kunt bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping, waarbij de sparing in de vloer aan de onderzijde volledig wordt afgedicht en niets u meer in de weg staat. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk.