Renovatie woning - Aanbevolen bedrijven

Budget bouwen : Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland.

Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

 

Villabouw: La casa is uw specialist in luxe villa's bouwen. Wij ontwerpen en bouwen uw woning op maat. bouw in vertrouwen met Villabouwer LA CASA!

Een villabouw realiseren met LA CASA is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de villa bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve villaproject.

 

Meer bedrijven

  • Home De Renovatieadviseur.
    Vul ons contactformulier in en we nemen heel snel contact met u op. Slim aankopen en verbouwen binnen uw budget! Bij de aankoop en renovatie van een woning komt enorm veel kijken. Veel mensen zien op de duur het bos door de bomen niet meer met alle gevolgen van dien planningen raken in de war budgetten worden overschreden. Wij steunen u graag hierin zodat alles naar wens is en in binnen uw budget verloopt. Contacteer ons wij komen graag bij u langs. Wat doet De Renovatieadviseur? De Renovatieadviseur stelt alles in het werk om van uw toekomstige huis een echte thuis te maken.

Renovatie huis te Aartrijke Bouwonderneming Bert Gryspeert.
Bouwonderneming Bert Gryspeert nieuwbouw ruwbouw renovatie terras oprit zwembad algemene karweien. RENOVATIE HUIS TE AARTRIJKE. De gevel werd bekleed met steenstrips omdat de woning zich op de rooilijn van de gemeente bevindt. Eerst werd de volledige gevel afgestoomd en werden loszittende delen verwijderd en hersteld. Nadien is de gevel volledig met waterdichte cement bepleisterd om een drogevlakke nieuwe ondergrond te bekomen. Daarop werden dan de steenstrips geplaatst en opgevoegd. Zo kwamen we tot een nieuwe waterdichte en vlakke gevel die maar 4 cm dikker is dan de oude gevel.

Het adres voor het renoveren van uw badkamer en keuken.
Met een uniek spuitprocédé biedt Het Chique Huis een innovatieve methode om bestaande oppervlakken in badkamers en keukens professioneel en duurzaam te renoveren. De toepassing is geschikt voor duurzame behandeling van email porselein keramische tegels fiberglas acryl kunstmarmer laminaat en hout. Resultaat het oppervlak ziet er weer geheel als nieuw uit. en nog veel meer.

Huis renoveren.
Ombouw van woningen naar appartementen. Ramen en deuren plaatsen in aluminium pvc en hout. Rolluiken nieuw en reparatie. Koepels lichtstraten en pergolas. Afwerkingen buizenkasten gordijnkasten enz. Daktimmer schuine daken volledig afgewerkt met velux en toebehoren. Bekleden van betonnen trappen. Gyproc werken muren en gebogen wanden en plafonds. Gevelbekledingen eternit houtzink en staal. Houten terrassen en schuttingen. Tuin afrastering hout en beton. Dakgoten volledig vernieuwen van hout constructies. Kroonlijsten terug in oorspronkelijke staat brengen in hout. Kroonlijsten bekleden met pvc of hout.

Lies Boelaert Architect.
site van architect Lies Boelaert voor nieuwbouwverbouwingen van huizen meergezinswoningen in de ruime omgeving van Herzele Gentvlaanderen architect archite site van architect Lies Boelaert voor nieuwbouw verbouwing van huizen meergezinswoningen in de ruime omgeving van Herzele Gent Vlaanderen architect