BEN Architect

ben architect

Ben Architect : In de komende jaren gaat Vlaanderen meer en meer energiezuiniger bouwen, tot bijna nergieneutraal in 2021, dat ligt vast in Europees overheidsbeleid. BEN renovatie of bijna-energieneutraal bouwen kan met Architect Gruwez.

Ons team levert een totaalconcept voor BEN bouwen en verbouwen. Europa bepaalt dat vanaf 2021 alle nieuwe gebouwen bijna energieneutraal moeten zijn..

 

ben architecten

Houtskeletbouw: Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.

Een houtskelet realiseren met LA CASA is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve skeletproject.

Ben architect gezocht?

Ben architect
Begin 2008 werd er met het project 'Energiebewust Architect' gestart. De bedoeling was om een database van architecten te vormen met interesse op het gebied van energiezuinig te constructureren. Architect Gruwez beschikt over het label van energiebewust architect

Ben villabouw.
2999 exclusief installatie. Husqvarna Automower 450X. De volgende generatie gazonverzorging van de wereldleider in robotmaaiers. Voor grote tuinen tot 5000m met diverse obstakels. Geschikt voor uitdagende, complexe en oneffen tuinen met meerdere doorgangen en steilere hellingen. Voorzien van Automower Connect.

BEN-architect.be brengt energieneutrale gebouwen in beeld
Bouwheren die tuk zijn op een bijna-energieneutrale woning of BEN-woning, kunnen vanaf nu makkelijk een geschikte architect vinden. Daar zorgt www.BEN-architect.be voor, een website ontworpen door de Vlaamse architectenorganisatie NAV met steun van Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom. Architecten kunnen er gratis ontwerpen en foto’s van realisaties opladen. Een recente enquête geeft aan dat nu al 49% van de kandidaat-bouwers willen bouwen volgens de BEN-standaard die pas vanaf 2021 verplicht wordt. Eén op de 25 - of circa 500 woningen - waarvoor in 2012 een bouwvergunning werd ingediend was al bijna-energieneutraal (BEN). De ontwikkelingen rond de BEN-norm creëerden een groeiende vraag naar een portaalsite voor bouwheren die op zoek zijn naar een BEN-architect en informatie hierover. Op deze website, ’www.BEN-architect.be’ kunnen alle architecten die in Vlaanderen al BEN-woningen ontwerpen hun projecten opladen. Momenteel staan een tiental projecten online.

Zij zijn al BEN! - Iedereen BEN
Hieronder staan enkele voorbeelden opgelijst van woningen die perfect Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Heb je zelf, als bouwheer of als architect, een BEN-woning gebouwd? Laat het ons weten en misschien prijkt jouw woning hieronder binnenkort ook tussen de voorbeeldprojecten.

BEN-voorlopers - Energiesparen
Deze professionelen zijn mee! Zij "durven" vandaag al de BEN-principes promoten en/of in de praktijk brengen. Wij noemen ze "BEN-voorlopers". Raadpleeg onze overzichten, ze zijn opgesplitst in volgende categorieën: Architect, bouwadviseur, energieverslaggever, energiedeskundige · Algemene bouwonderneming ... BEN-architect.be b

BEN-architect.be brengt bijna-energieneutrale ontwerpen
Is dit echt het beste product en heeft het onze testen met succes doorstaan? Verzeker u van de beste keuze voor uw robotmaaier. Ik ontdek Test Aankoop voor slechts 2. Toegevoegd aan Mijn favorieten. Verwijderd uit Mijn favorieten. Registreer of meld je aan om Mijn favorieten te gebruiken. HUSQVARNA automower 105.

Al 100 BEN-referenties op BEN-architect.be - bouwenwonen.net

Het BEN-enthousiasme komt niet als een verrassing. Steeds meer bouwheren wensen nu al bijna-energieneutraal te bouwen. “Een bevraging door Mijn Huis Mijn Architect gaf vorig jaar al aan dat 49% van de kandidaat-bouwers al wil bouwen volgens de BEN-standaard. En die wordt pas vanaf 2021 verplicht”, zegt NAV-voorzitter Kati Lamens. “Bovendien vervullen architecten al jaren een voortrekkersrol op het vlak van energiezuinigheid.” BEN-woningen vertrekken van een goed geïsoleerde bouwschil en verbruiken weinig energie voor verwarming, koeling, sanitair warm water en ventilatie. Bovendien halen ze hun energie uit hernieuwbare bronnen. Elke bouwaanvraag die vanaf 2021 ingediend wordt, moet voldoen aan de BEN-eisen die vanuit Europa opgelegd zijn. Tot 2021 wordt het verplichte E-peil voor nieuwbouwwoningen stapsgewijs aangescherpt; van E60 op dit moment tot E30 vanaf 2021, het BEN-niveau

Ik ben architect - WTCB

Aangezien de eisen van de BPV verplicht van toepassing zijn voor fabrikanten van bouwproducten, is het niet aan mij om producten met CE-markering voor te schrijven. Als een product onder een geharmoniseerde norm valt of in overeenstemming is met een Europese technische beoordeling, moet het immers verplicht de CE-markering dragen om op de markt te kunnen worden gebracht. Als bouwheer of architect moet ik in het bestek dus enkel de gewenste prestaties vermelden voor de producten die gebruikt zullen worden in het bouwwerk dat ik ontwerp, zodat dit bouwwerk beantwoordt aan de Europese en Belgische regelgeving, d.w.z. aan de geldende federale, regionale of gemeentelijke regelgeving.

BEN Architect | Embo Architecten Waregem

De Vlaamse regering zet zwaar in op Bijna Energieneutraal (kortweg BEN) bouwen. Ook Embo Architecten is op dat vlak een voorloper: bij ons kunt u een BEN-architect inschakelen om de lage-energiewoning van uw dromen te realiseren. Vanaf 2021 wordt Bijna Energie Neutraal bouwen de nieuwe standaard voor nieuwbouwwoningen. Dit is in Vlaanderen zo, maar ook in de rest van België en zelfs in Europa.

Wat is BEN?

BEN-woningen zijn lage energiewoningen (E30 of lager) met een doorgedreven isolatie en intelligente technieken, wat resulteert in een bijzonder laag energieverbruik zowel op het vlak van verwarming, ventilatie en warm water. De nodige energie wordt gehaald uit hernieuwbare energiebronnen zoals windenergie, waterkracht en zonne-energie. Als u bouwplannen heeft is BEN-bouwen altijd de slimste keuze. De meerkost voor de energiebesparende maatregelen en de groene energie wordt ruimschoots gecompenseerd door een lagere energiefactuur. Bovendien bestaan er voor BEN-woningen voordelige premies en een korting op de onroerende voorheffing. Tevens kan U bij veel banken terecht voor een zeer gunstig BEN-krediet.

BEN-voorlopers

Diverse professionelen promoten nu al de BEN-principes . Zij worden BEN-voorlopers genoemd. Embo Architecten is er één van. Verder in de lijst : bouwadviseurs, energieverslaggevers, energiedeskundigen, bouwondernemingen, installateurs voor groene energieproductie, organisaties voor het middenveld en overheidsfederaties. Een rijke en gevarieerde lijst die dagelijks wordt aangevuld.


Tags: vochtbestrijding - Elektricien Brugge - Interieurarchitect - Brandbeveiliging - iphone repair gent - steenkorven - tuinmeubelen - picknicktafel -